Menu
Zoeken
Mand
Let's MEAT
World of Steaks
Barbecue
Gourmet & Fondue
Belegde broodjes
Let's EAT!
Traiteur
Over ons
Werken bij Maison Moes
Account
Omschrijving
Borstfilet met vel.
Fazant borstfilet
Kies een gewicht
Maak een keuze...
100 gram
150 gram
200 gram
250 gram
300 gram
350 gram
400 gram
450 gram
500 gram
550 gram
600 gram
650 gram
700 gram
750 gram
800 gram
850 gram
900 gram
950 gram
1000 gram
€ 7,95
100 gram
€ 79,50 per Kilo
–
+
Plaats in mandje
3 dagen levertijd.
Dieren
Fazant
Land van geboorte
Nederland
Groeimethodes
Wild
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren tussen 2°C en 4°C.
Lees meer
Bereidingsinstructies
Haal de fazantenborst 20–30 minuten voor bereiding uit de koelkast. Dep de filets droog met keukenpapier. Fazant is mager vlees — bestrijk het licht met olie of boter om uitdroging te voorkomen. Verhit een combinatie van boter en olie in de pan op middelmatig vuur. Leg de fazantenborstfilets in de pan en bak ze 2–3 minuten per kant goudbruin. Temper het vuur en laat nog 4–6 minuten zachtjes doorgaren. Kerntemperatuur: 70 °C voor mals en sappig resultaat. Fazant moet volledig gaar zijn, maar niet droog — daarom is lagere hitte en korte bereiding belangrijk.
Lees meer
Bekijk meer uit de collectie wild & gevogelte
Taal
Nederlands
English
français
Deutsch
español
italiano
Wij draaien op Midmid