Menu
Zoeken
Mand
Let's MEAT
World of Steaks
Barbecue
Gourmet & Fondue
Belegde broodjes
Let's EAT!
Traiteur
Over ons
Werken bij Maison Moes
Account
Omschrijving
Mals, mager en smaakvol een klassiek stuk fricandeau om zelf te braden.
Fricandeau
Kies een gewicht
Maak een keuze...
500 gram
550 gram
600 gram
650 gram
700 gram
750 gram
800 gram
850 gram
900 gram
950 gram
1000 gram
€ 1,99
100 gram
€ 19,90 per Kilo
–
+
Plaats in mandje
Dieren
Varken
Land van herkomst
Nederland
Allergenen
Geen
Ingrediënten
Fricandeau uit de achterham
Lees meer
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren tussen 2°C en 4°C.
Lees meer
Bereidingsinstructies
Braad de fricandeau rondom aan op middelhoog vuur tot hij mooi goudbruin is. Plaats het vlees met het braadvet in een ovenschaal en gaar verder in de oven op 150gr. (ca 60-70 minuten) Gaar de fricandeau tot een kerntemperatuur van 62-65 gr. Laat de Fricandeau rusten en snijd in dunne plakken.
Lees meer
Bekijk meer uit de collectie varkensvlees
Taal
Nederlands
English
français
Deutsch
español
italiano
Wij draaien op Midmid