Menu
Zoeken
Mand
Let's MEAT
World of Steaks
Barbecue
Gourmet & Fondue
Belegde broodjes
Let's EAT!
Traiteur
Over ons
Werken bij Maison Moes
Account
Kalkoen filet
Kies een gewicht
Maak een keuze...
100 gram
150 gram
200 gram
250 gram
300 gram
350 gram
400 gram
450 gram
500 gram
550 gram
600 gram
650 gram
700 gram
€ 1,99
100 gram
€ 19,90 per Kilo
Kalkoen filet
is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.
Dieren
Kalkoen
Land van herkomst
Nederland
Allergenen
Geen
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren tussen 2°C en 4°C.
Lees meer
Bereidingsinstructies
Dep de filet droog met keukenpapier. Kruid aan beide kanten met zout, peper en eventueel kruiden. Verhit boter en/of olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de filet aan beide kanten 2–3 minuten totdat deze goudbruin is. Zet het vuur lager en laat het vlees met deksel op de pan nog 8–10 minuten zachtjes garen. Controleer de gaarheid of kerntemperatuur. (72gr) Laat het vlees 3–5 minuten rusten onder aluminiumfolie voor het aansnijden. Tip: Voeg een scheutje kippenbouillon of water toe tijdens het nagaren om uitdrogen te voorkomen.
Lees meer
Bekijk meer uit de collectie kip & kalkoen
Taal
Nederlands
English
français
Deutsch
español
italiano
Wij draaien op Midmid