top of page

"Wij zijn niet alleen gericht op vlees maar ook maaltijden en andere speCIaliteiten"

specialiteiten

Laat u verassen door de ruime keuze uit ons (vlees) assortiment. Mooie luxe Tomahawk, Picanha, ossenhaas uit Uruguay, Dry aged, maar ook onze maaltijden, heerlijke salade's, belegde broodjes en de allerlekkerste filet american.

Alles is uit eigen keuken, en dat proef je! 

maaltijd.png

Maaltijden

Heeft u geen tijd (of geen zin) om te koken? Dan bieden wij u een heerlijke, verse en verantwoorde oplossing! Onze verse kant-en-klare maaltijden  uit onze eigen keuken met heerlijke ingrediënten. Neem een kijkje in onze winkel voor ons ruime aanbod. 

vega.png

vega

Geen vlees maar vegetarisch? Dat kan bij Maison Moes. Wij maken namelijk al onze vegetarische producten zelf. Het zijn heerlijke combinaties van diervriendelijke producten in de vorm van een burger, balletjes en nog veel meer. Wij hebben een wisselend assortiment. 

fondeau.png

Gourmet, steengril en fondue

Gezellig en lekker gourmetten, steengrillen of fonduen met de familie of vrienden? Wij bieden een ruim assortiment producten voor een heerlijke en goed gevulde gourmet tafel aan. Wij maken schotels naar uw smaak. Voor meer informatie druk op onderstaande knop.

tapas.png

borrelen en tapas

Binnenkort iets te vieren? Dan bieden wij de oplossing met een ruim assortiment aan hapjes, tappas, schotels enzovoort. Voor meer informatie kom langs in de winkel of neem contact op via onderstaande button. 

bottom of page