"De mooiste tijd van het jaar, vier je met Maison moes!"

Feestdagen

Wat zet u tijdens de kerstdagen op tafel? die vraag heeft ons geïnspireerd om u te verassen met heerlijke suggesties voor een compleet kerstdiner. Wij hebben alles in huis waarmee u de lekkerste amuses, tussengerechten, bijgerechten en hoofdgerechten op tafel zet. Hieronder vindt u meer informatie over de bestellijst, de feestdagen bij maison moes, openingstijden en heerlijke recepten! Via de onderstaande knop komt u bij onze kerst bestellijst

Bestellingen kunnen tot uiterlijk zaterdag 19 december ingeleverd worden!

Fondu of Gourmet en steengrill

Wij maken de lekkerste gourmet schotels zo voor u klaar met dat wat u het liefst erop heeft. gemarineerd of naturel, alles is mogelijk! Tijdens de feestdagen hebben we al veel schotels kant en klaar en kleine bakjes om te mixen en matchen. 

 

Gourmet of steengrill hoeft u dus niet te bestellen! 

Openingstijden

Door de huidige omstandigheden gaat alles nu net even anders qua planning en organisatie voor ons. Bestellingen kunnen daarom tot uiterlijk zaterdag 19 december ingeleverd worden via de bestellijst, na deze datum nemen we geen bestellingen meer aan. Wij hanteren de volgende aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen:

Zondag

Maandag 

Dinsdag 

Woensdag 

Donderdag 

Vrijdag 

Zaterdag 

20/12

21/12

22/12

23/12

24/12

25/12

26/12

van 12-17 uur.

Van 11-18 uur.

van 9-18 uur.

van 9-18 uur.

van 9-16 uur.

gesloten.

gesloten.

receptenboekje

Beef wellington

​Recept:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Dep de ossenhaas droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verhit wat boter in een koekenpan en en bak de ossenhaas rondom bruin. Laat het vervolgens afkoelen op een bord.

  2. Maak de champignons schoon en pureer de champignons. Verhit wat boter in een koekenpan en bak de puree wat bruin. Breng op smaak met peper en zout. Leg de parmaham in een rechthoek op vershoudfolie. Bestrijk de parmaham met de puree.

  3. leg de ossenhaas op de puree en rol hem op in de Parma ham met de puree. Rol vervolgens de bladerdeeg uit en rol de ossenhaas met het spek en de puree in de bladerdeeg. Zorg ervoor dat de naad van het bladerdeeg aan de onderkant zit. 

  4. Splits het ei en bestrijk vervolgens met het geklopte eigeel de buitenkant van het bladerdeeg. 

  5. Bak de beef wellington vervolgens +/- 35 min in de voorverwarmde oven. Zorg dat de kern temperatuur 52 graden is. Haal hem dan uit de oven en laat hem 5 minuten rusten. Smullen maar! 

beefwellington.jpg

Benodigdheden:

- 600gr. ossenhaas

- 250 gr. Kastanjechampignons

- 75 gr. Parmaham

- 75 gr. kruidenroomboter

- 2 el fijne mosterd

- 270 gr. vers bladerdeeg

- 1 middelgroot ei