Skip links
Inhoud

Weivlees

Lekker rundvlees, fijn van draad, botermals en vol van smaak. Dat is weivlees. Waarom het vlees zo bijzonder smaakt? Weivlees is gespecialiseerd in de productie van rundvlees. Door de jaren lange ervaring en de continu hoge vleeskwaliteit is WEIVLEES een begrip geworden.

In Nederland moeten wij voldoen aan veel eisen met betrekking tot dierenwelzijn en duurzaamheid. Een garantie voor u, dat u een eerlijk stuk vlees op uw bord krijgt.

  • Alleen Belgische blauwe runderen
  • De kalveren blijven bij de koeien lopen tot ca. 5 maanden
  • De stallen zijn voorzien van daglicht, lucht en ruimte en alles is op stro.
  • Minimaal antibiotica gebruik. Niets preventief.
  • Geen gebruik van hormonen
  • Er is controle van geboorte tot en met slacht
  • Onze runderen voldoen aan alle voorschriften van de Integrale Keten Beheersing (IKB).

De koeien hebben een goed leven. Ze hebben gemiddeld 5 jaar in weilanden gelopen, in de prachtige omgeving van Cromvoirt of in de Ardennen. De dieren zijn op ons bedrijf geboren of komen uit de Ardennen. Voor de vleesveehouderij zijn ze op ons bedrijf aanwezig, daarna vindt de slacht en de verwerking geheel in Nederland plaats. Ze leven in ruime stallen op stro. En dat goede leven proeft u terug in de smaak van het vlees. Het mooi gerijpte vlees is mager, mals, heerlijk van smaak en mooi rood van kleur.

Verantwoord en gezond leven

In een tijd waarin de consument verantwoord en gezond wil leven, past dit rundvlees bijzonder goed. Uw slager selecteert het beste rund op ons bedrijf en voegt aan ons vlees nog een portie vakmanschap toe. Daardoor proeft u topkwaliteit vlees met een ongekende smaak!






Snelkoppelingen