Skip links
Inhoud

Over de slagerij

Maison Moes Culinair
Met twintig jaar ervaring en expertise op culinair gebied weten wij precies wat de lekkerbek zoekt! Maison Moes Culinair is begonnen als “traditionele” slagerij. Met de tijd kwam het accent meer op complete maaltijden te liggen. En wie het tegenwoordig heeft over ‘outdoor cooking’, denkt ook aan Maison Moes Culinair.
In onze sfeervolle winkel aan het Valkeniersplein, die inmiddels is uitgegroeid tot een culinaire eetwinkel van formaat, proberen we onze toewijding en liefde voor het vak te laten zien! Als ervaren slager en traiteur staan wij bekend om onze uitgebreide catering

Uiteraard blijven we investeren en innoveren om de beste service en kwaliteit te bieden aan onze klanten, zoals ons nieuwe bestelsysteem en natuurlijk onze KOOKSTUDIO PUUR.
Bij KOOKSTUDIO PUUR kunt u onder begeleiding van een ervaren kok zelf aan de slag met culinaire hoogstandjes. Een leuk (Team)uitje samen met familie en vrienden of kiest u liever voor een individuele kookcursus? Meer informatie hierover is terug te vinden onder kookstudio Onze keukens zijn gelegen aan het Minervum 7428, 4817 ZG te Breda.

BBQ
Voor Barbecue hebben we een apart concept: BBQTYD.nl. Bekijk deze site en bestel direct! Voor een totaal verzorgde bbq hebben wij een aantal culinaire mogelijkheden voor u samengesteld. Onze BBQ’s blinken uit in vlees variatie en huisgemaakte salade’s. Dagelijks laten onze koks hun creativiteit de vrije loop om ieder bbq buffet te laten slagen. Van een intiem familie BBQbuffet tot een bedrijfs bbq voor het personeel.. vanaf 10 tot …. Personen het kan allemaal.

Kookstudio
Kookstudio PUUR staat open voor iedere suggestie op culinair gebied. Voor onze kookstudio hebben we een aparte site: www.puurkookstudio.nl. Boek hier direct een leuke workshop, per groep, of individueel! Ook hebben we hier plaats voor enthousiaste thuis koks in één van onze kookclubs. Of volg één van onze samengestelde cursussen…


Snelkoppelingen